NO LUCK IN THE DRAWING!

Så kom afgørelsen i lodtrækningen til BMW Berlin Marathon 2020 og jeg skulle så åbenbart ikke have lov til, at løbe mit 6 marathon i træk.

Dear Ole Hjorth,

The lottery drawing has been completed and the participants for the BMW BERLIN-MARATHON 2020

have been drawn. Unfortunately, you are not one of the lucky winners for a spot in the race.

Øv øv jeg elsker mit marathon i Berlin i efteråret og er skide skuffet. Men det er måske også tiden, at jeg kigger efter et andet marathon. Der er jo masser at muligheder, så nu vil jeg kigge mig lidt omkring. 

Jeg har i flere år snakket om at prøve Swiss Alpine Marathon Davos. En klassiker af et ekstremt bjergmarathon. Man har 13 timer til at nå de 42,195 km og de højeste bjergpas ligger 1.424 meter over havets overflade.

Alternativt kan jeg måske også være så heldig, at få fingerne i et ekstra dyrt startnummer via Marathonklubben her i Danmark til BMW Berlin Marathon 2020.

Så nu går jeg i tænkeboks 😏😏Ingen kommentarer: