Løbenummer til Berlin Marathon 2019 😊😊


Med spænding har jeg gået og ventet på resultatet af lodtrækningen til BMW BERLIN-MARATHON 2019 og skuffelsen var meget stor, da jeg ikke var en af ​​de heldige vindere i kapløbet om et løbenummer. 

Der åbnede sig dog en anden vej mod en plads i den 46. BMW BERLIN-MARATHON.

 I dag den 5. december 2018 blev der kl. 9.00 åbnet op for 1.000 ekstra pladser i løbet. Stykprisen for disse ekstra pladser var 65 euro tillagt prisen for et løbenummer. Allerede få minutter efter var ekstra pladserne revet væk......men jeg fik mig en plads og det kan jeg takke Troels for, som heldigvis var hjemme og kunne sidde klar ved computeren.

De 65 euro jeg måtte betale ekstra doneres ubeskåret til "Projekt udsatte børn i Berlin" En velgørende organisation, som jeg gerne vil støtte. 

Glæder mig til mit 5. BMW BERLIN-MARATHON den 29. september 2019.


Ingen kommentarer: