Jeg nåede mine løbemål for 2018 😊😊


Med min løbetur på 24 km i dag, fik jeg sat et godt punktum for mine løbeaktiviteter for 2018. 

I mange sammenhænge gør man ofte status her sidst på året og dette gælder også for mig og mine løbeaktiviteter:

Den varme sommer krævede sit i forhold til mine løbepræstationer. Men trods varmen nåede jeg mine mål for løbetræning i 2018. 

Målet var 1.200 km for hele året / 100 km. pr. mdr. og jeg nåede samlet 1.264 km. svarende til et gennemsnit på 105 km pr. mdr. 

I september havde jeg igen en kanon oplevelse ved deltagelse i årets Berlin Marathon og tidligere på året en dejlig løbeoplevelse med kolleger ved Korup Halvmarathon. 

Mine mål for 2019 er forsat løbetræning, så godt som muligt, 3 gange pr. uge svarende til 100 km. pr. mdr. og så er det jo marathon.

Berlin Marathon venter den 29. september 2019 og så overvejer jeg også et marathon i foråret. Men hvilket marathon det skal være ved jeg ikke endnu. Jeg må kigge i løbskalenderen på www.motionslob.dk hvis det ikke ligefrem skal være et marathon i udlandet, som fx Hamburg Marathon i april.

Derudover findes de mere lokale løb, som bl.a. arrangeres af HCA Marathon. I år nåede jeg desværre ikke at tilmelde mig Nytårsløbet. Men det kan da være, at jeg kan lokke nogle kolleger eller venner med på et af deres arrangementer i 2019 😊

Godt Nytår


Ingen kommentarer: