NY GENERATION - NYE FORBEDRINGER 👣

Så blev det tid til lidt fornyelse. Har slidt flere par løbesko op fra Altra og har altid været meget glad for mærket og dette gælder forsat. Købte det nye par i dag og efter de første 10 km er dommen klar.....jeg er glad 😊

Altra Lone Peak 4 har fået betydelige opdateringer. Jeg oplevede en behagelig blødhed på asfalten, den særlig udformningen af riller i sålen gav mig et godt stigreb langs Odense Å og det var tydeligt, at den nye mellemsål gav en betydelig reduktion fra stød, da jeg løb samt trådte på sten i skoven ved Fruens Bøge. Åndbarheden er som altid god og så har Altra heldigvis bevaret den gode pasform også forfods, som de er kendte for. Skoen gav mig en rigtig god støtte og følger meget fint skelettes struktur bl.a. omkring ankel og mindsker dermed mine risici for irriterende belastningsskader. Skoen er virkelig af letvægtertypen, så det var skønt bare løbe derudaf.

For god ordens skyld, så får jeg ikke procenter fra Altra for min beskrivelse. Det er min personlige vurdering, som måske kan være til inspiration for andre 😄😄

Ingen kommentarer: